Select Page

V torek, 12. 11. 2019 je potekalo šolsko Cankarjevo tekmovanje.

V 6. razredu se ga je udeležilo 8 učencev. Bronasta Cankarjeva priznanja prejme 6 učencev, in sicer: Stella Drofenik iz 6. c, ki je osvojila 1. mesto, Drejc Omejc iz 6. b in Ema Šarić iz 6. c, ki sta osvojila 2. mesto, ter Eva Kralj iz 6. b in Lia Šuštar iz 6. c.

V 7. razredu se je tekmovanja udeležilo 6 učencev. 1. mesto je osvojil Jaka Perme iz 7. c, Drugo mesto je osvojil Andrej Karlin iz 7. a, 3. mesto pa si delita Manca Berce iz 7. a in Teja Jezeršek iz 7. b. Ti 4 učenci prejmejo tudi bronasta Cankarjeva priznanja.

V 8. razredu se je tekmovanja udeležilo 15 učencev. 9 učencev prejme bronasta Cankarjeva priznanja. 1. mesto je osvojila Eva Lavtižar iz 8. b, drugo mesto Maša Šarić iz 8. a in 3. mesto Tjaša Čemažar iz 8. c. Poleg teh učenk bronasta Cankarjeva priznanja prejmejo še Rebeka Kordiš iz 8. c, Hana Rant iz 8. a, Gaja Saračević Činku iz 8. c, Tinkara Bogataj Nikolić iz 8. c, Julija Kraner iz 8. b in Nejc Bavdaž iz 8. c.

V 9. razredu se je tekmovanja udeležilo 12 učencev. 1. mesto je osvojila Dora Suljanović iz 9. c, drugo Vita Renko iz 9. c, 3. pa Tjaša Prevodnik iz 9. b. Poleg teh treh učenk bronasto Cankarjevo priznanje prejme še Ela Debeljak iz 9. b.

Na področno tekmovanje, ki bo 9. 1. 2020 so se uvrstile naslednje učenke: Eva Lavtižar, Maša Šarić in Tjaša Čemažar iz 8. razreda in Dora Suljanović, Vita Renko in Tjaša Prevodnik iz 9. razreda.

Vsem tekmovalcem za njihov uspeh iskreno čestitamo, uvrščenim da področno tekmovanje pa želimo veliko uspeha na tekmovanju.

mentorici Jana Kos in Olga Koplan

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost