Skoči na glavno vsebino
Select Page

Zimski športni dan bo potekal v ponedeljek, 29. 1. 2024

SMUČANJE – CERKNO

Na smučanje so se prijavili učenci, ki obvladajo smučanje. Smučanje bo potekalo na smučišču Cerkno.

Zbor ob 7.30, odhod izpred šole ob 7.40, smučamo do 12.30, odhod s smučišča ob 13. uri. Vsi vozači pridete zjutraj v šolo, nazaj boste lahko izstopili po postajah. Glede na to, da ne bomo pravočasno v šoli, bomo za učence smučarje odpovedali kosilo.

Ne pozabite na smučarsko opremo, ki se sestoji iz smučarskih palic, čevljev, smuči, čelade, očal in primernih nepremočljivih oblačil. Prosimo, preverite doma svojo opremo, predvsem velikost smučarskih čevljev in primerno pripravite smuči. Učenci, ki ne bodo ustrezno športno opremljeni, se smučanja ne bodo mogli udeležiti.

Učenci smučajo organizirano po skupinah, v skladu z navodili učitelja, ki vodi skupino. Obnašajo se odgovorno in skrbijo za varnost soudeležencev in ostalih na športnem dnevu. Učenci dosledno upoštevajo varnostne predpise na smučišču.

Cena smučarske karte (15,50€) in prevoza na položnici.

!Karte po smučanju vrnejo učitelju smučanja, v nasprotnem primeru se zaračuna 5€ na karto.!

DRSANJE IN OGLED PARKA BRDO – KRANJ

Odhod izpred šole 8.30, odhod iz Kranja ob 12.30  Prihod v Škofjo Loko ob 13.30.

Učenci najprej odidejo do Ledene dvorane na drsanje, ki bo potekalo od 9.00 do 11.00. Potem se bodo ogledali še park Brdo od 11.30 do 12.30. Tam bodo tudi pomalicali. Za drsanje potrebujejo primerne drsalke, ker je na drsališču ni veliko, si jo izposodite že doma. Možna je tudi izposoja drsalk v dvorani za ceno 3€, ki jih imate s seboj. Učenci, ki ne bodo ustrezno športno opremljeni se udeležijo pohoda čez polje.

Učenci drsajo organizirano, v skladu z navodili učiteljev in tistih, ki veljajo na drsališču. Obnašajo se odgovorno in skrbijo za varnost soudeležencev in ostalih na športnem dnevu. Ne zapuščajo drsališča in ne posedajo po tribunah. Prepovedna je uporaba telefonov in ostalih avdiovizualnih pripomočkov.

Izposoja drsalk 3€, ki jih imajo s seboj.

Cena drsanja (3€), cena ogleda parka Brdo (2€) in prevoza na položnici.

TEK NA SMUČEH – MEDVODE

Odhod izpred šole ob 8.30, odhod z Medvod ob 12.15.

Za tek na smučeh potrebujete svojo tekaško opremo, ki se sestoji iz tekaških palic, čevljev, smuči in primernih nepremočljivih oblačil. Oblečeni bodite po sistemu “čebule”, večplastno, zato da se med tekom lahko tudi slečete oz. prilagodite primernost oblačil glede na vreme. Obvezne so tudi rokavice.

Tisti, ki si sposodijo tekaško opremo v šoli, so dolžni opremo tudi pospraviti ob prihodu v šolo. V primeru, da ne moremo zagotoviti šolske opreme, si morajo učenci sami zagotoviti opremo. Možna je tudi izposoja v Nordijskem centru Bonovec, cena izposoje celotne opreme (smuči, palice, čevlji) je 14€.

Učenci tečejo organizirano, v skladu z navodili učitelja, ki vodi skupino. Obnašajo se odgovorno in skrbijo za varnost soudeležencev in ostalih na športnem dnevu. Tek izven urejenih prog je prepovedan. Učenci dosledno upoštevajo varnostne predpise.

Cena uporabe tekaških prog (3€) in prevoza na položnici.

ZIMSKI POHOD ŠKOFJA LOKA – KRIŽNA GORA

Odhod izpred šole ob 8.45, prihod ob 12.30.

Zimski pohod bo potekal izpred šole do Križne gore. Za pohod potrebujete primerno zimsko pohodniško obutev in oblačila, kapo, rokavice ter tudi rezervna oz. dodatna oblačila. S seboj imate lahko tudi palice.

Učenci hodijo organizirano, v skladu z navodili učitelja, ki vodi skupino. Obnašajo se odgovorno in skrbijo za varnost soudeležencev in ostalih na športnem dnevu ter poskrbijo za čisto naravo.

MALICA

V šoli boste na vse dejavnosti prejeli šolsko malico. Lahko pa imate seboj tudi nekaj svoje malice in pijačo. 

KOSILO

Za učence smučarje bomo za ta dan odjavili kosilo. Vsi ostali bodo pravočasno v šoli. Če kosila ne bodo jedli ga odjavite sami preko e-asistenta.

Vsa navodila za športni dan bodo tudi na spletni strani.

Želimo vam lep in varen športni dan.

Učitelji športa

(Skupno 350 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost