Skoči na glavno vsebino
Select Page

Na OŠ Ivana Groharja smo po enoletnem premoru zaradi epidemioloških razmer ponovno pripravili dobrodelno prireditev, na katero smo se pripravljali z vsemi učitelji in učenci matične in podružničnih šol, saj smo na tehniškem dnevu od 1. do 9. razreda izdelovali izdelke za Miklavžev sejem. Letošnji Miklavžev sejem je potekal na daljavo, tako da so si učenci skupaj s svojimi starši ogledali izdelke in izbrane izdelke prevzeli pri razrednikih. Za ustvarjene izdelke so prinašali prostovoljne prispevke, namenjene za Šolski dobrodelni sklad.

S hvaležnostjo zaključujemo naše dobrodelno srečanje, saj smo s prispevki na Miklavževem sejmu na daljavo zbrali 2424,13 eurov in jih bomo namenili Šolskemu dobrodelnemu skladu za pomoč učencem iz socialno šibkih družin, šol v naravi, taborov, dni dejavnosti in drugih stroškov ter nadstandardnem programu. Zahvaljujemo se tudi donatorjem, ki so v Šolski dobrodelni sklad namenili 1825 eurov.

Tako lahko zaključimo s kitico iz Pavčkove pesmi Preproste besede:  Treba je mnogo preprostih besed / kakor: / kruh, / ljubezen, /dobrota, / da ne bi slepi v temi / na križpotjih zašli / s pravega pota.

Urška Ziherl, Sabina Leben, Gorazd Pintar

(Skupno 174 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost