Skoči na glavno vsebino
Select Page

Spoštovani starši

Učenci in učenke 8. b in c ter njihovi spremljevalci so srečno prispeli v Dom CŠOD. Na tej povezavi boste lahko spremljali utrinke njihovega dela.

Četrtek, 30.9.

Predzadnji dan. Vsak razred posebej se je lotil dveh sproščujočih dejavnosti, lokostrelstva ter spoznavanja starih slovenskih iger. Plezanje, spoznavanje jam ter gozda je bilo seveda tudi na urniku. Po večerji pa smo učenci pripravili lutkovne predstave in predstavitve svojih sob. Jutri se že vračamo proti Škofji Loki. Predviden prihod pred šolo bo okoli 16. ure.

Sreda, 29.9.

Dnevi šole v naravi hitro minevajo in tu je sreda. Dopoldne smo se razdelili v dve skupini in počeli super stvari: delali smo kobariške štruklje in imeli orientacijo. Po okusnem kosilu smo se spet lotili plezanja, jamarstva in spoznavanja gozda. Zvečer smo se sprehodili do razgledne točke, od koder smo opazovali razgled na Benečijo. Vsak dan šole v naravi je poln zabave.

Torek, 28.9.

Drugi dan šole v naravi je bil poln različnih dejavnosti. Dopoldne smo se sprehodili do muzeja na prostem. Spoznavanje ozemlja soške fronte je bilo zelo zanimivo. Popoldne smo se tri skupine udeležile treh različnih dejavnosti – plezanja, ogleda jame ter spoznavanja gozda ter gozdnih živali. Zvečer smo si ogledali film o jadralnem padalstvu, ki je v Posočju eden izmed priljubljenih športov.

Ponedeljek, 27.9.

Danes smo si ogledali Most na Soči. Tam smo spoznali veliko novih stvari. Ko smo prišli v dom Kavka, smo imeli dobro kosilo. Po kosilu smo imeli prosti čas, ki smo ga zelo dobro izkoristili. Po kosilu smo šli na sprehod do razgledne točke na Kuku (1243 m). Nato smo imeli večerjo. Po večerji smo imeli športne aktivnosti, sledila pa je lutkovna delavnica. Po lutkovni delavnici smo se stuširali in šli spat.

(Skupno 536 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost