Skoči na glavno vsebino
Select Page

ČETRTEK, 7. 10. 2021

Pa nam je končno uspelo dočakati tudi dan brez dežja, ki smo ga maksimalno izkoristili. Najprej smo imeli pohod do Kolovrata, kjer smo    se sprehodili skozi rove iz 1. sv. vojne. Dan nas je obdaril s prečudovitim razgledom do Tržaškega zaliva. Po kosilu pa smo se preizkusili v športnem plezanju in športnih igrah. Večer smo zaključili s socialnimi igrami in pantomimo. Jutri nas čaka še ogled Kobariškega muzeja nato pa povratek domov. Predviden prihod pred šolo je ob 15. uri.

                  

 

SREDA, 6. 10. 2021

Tudi danes nam vreme ni bilo naklonjeno, vendar se nismo pustili motiti. Spoznali smo osnove lokostrelstva in se tudi sami preizkusili, kako uspešni smo pri streljanju v tarčo. Glede na to, da smo povečini streljali prvič, nam je šlo kar dobro.

Naučili smo se pripraviti kobariške štruklje, ki so nam pri večerji še posebej teknili.

Večer smo zaključili z ogledom risanega filma.

                

   

 

TOREK, 5. 10. 2021

Po zajtrku smo se odpravili proti muzeju na prostem Kolovrat, vendar nam je močno deževje prekrižalo načrte, zato smo se vrnili v CŠOD. S pomočjo učiteljice Mojce in dokumentarnega filma smo spoznali smo življenje vojakov v času I. svetovne vojne.

Po kosilu smo si ogledali Kavkno jamo.

Po večerji so učenci priredili gledališke predstave. Večer smo zaključili z družabnimi in socialnimi igrami.

      

      

      

 

PONEDELJEK, 4. 10. 2021

Učenci 8. a in njuni spremljevalki smo srečno prispeli v Livške Ravne. Na poti smo si ogledali Most na Soči.

Po prihodu v CŠOD smo se nastanili po sobah, nato je sledilo kosilo. Po kosilu smo se v palerinah odpravili na krajši sprehod, kjer smo spoznali nekaj ljudskih pripovedk, ki so bila osnova za popoldansko delavnico izdelovanja lutk iz papirja in pisanja scenarija za gledališke igre, ki jih bodo učenci zaigrali jutri.

Po večerji smo zaključili dan s socialnimi igrami.

Sledilo je samo še tuširanje in spanje, saj nas jutri čaka kar naporen dan.

(Skupno 242 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost