Zimski športni dan za učence 6. 8. in 9. razredov

Zimski športni dan bo potekal v sredo, 20. 2. 2019  

SMUČANJE CERKNO

Odhod izpred šole ob 7:45, odhod s smučišča ob 13:00.

Za smučanje potrebujete svojo smučarsko opremo, ki se sestoji iz smučarskih palic, čevljev, smuči, čelade, očal in primernih nepremočljivih oblačil. Učenci, ki ne bodo ustrezno športno opremljeni, se športnega dneva ne bodo mogli udeležiti. Priporočamo tudi zaščitno kremo za sončenje.

Učenci smučajo organizirano, v skladu z navodili učitelja, ki vodi skupino. Obnašajo se odgovorno in skrbijo za varnost soudeležencev in ostalih na športnem dnevu. Učenci dosledno upoštevajo varnostne predpise na smučišču.

 

TEK NA SMUČEH – Pokljuka

Zbor pred šolo ob 8:00h, odhod s Pokljuke ob 12:15 uri.

Za tek na smučeh potrebujete  tekaško opremo, ki se sestoji iz tekaških palic, čevljev, smuči, in primernih nepremočljivih oblačil. Oblečeni bodite po sistemu “čebule”, večplastno, zato da se med tekom lahko tudi slečemo oz. prilagodimo primernost oblačil glede na vreme. Obvezne so tudi rokavice.

Tisti ki si sposodijo tekaško opremo v šoli, so dolžni opremo tudi pospraviti ob prihodu v šolo. V primeru, da ne moremo zagotoviti šolske opreme, si morajo učenci sami zagotoviti le to, možna je tudi izposoja na Pokljuki, pa se učenci udeležijo pohoda. Priporočamo tudi zaščitno kremo za sončenje.

Proge na Pokljuki so plačljive, cena je 4 EUR..

Učenci tečejo organizirano, v skladu z navodili učitelja, ki vodi skupino. Obnašajo se odgovorno in skrbijo za varnost soudeležencev in ostalih na športnem dnevu. Tek izven urejenih prog je prepovedan, pohodniki pa naj se držijo poti in ne hodijo po tekaških progah. Učenci dosledno upoštevajo varnostne predpise.

POHOD

Pokljuka – Uskovnica 

Zbor pred šolo ob 8:00, odhod s Pokljuke ob 12:15 .

Pohod bo potekal iz Pokljuke na planino Uskovnica in nazaj. Za pohod potrebujemo predvsem primerno pohodniško obutev in oblačila, kapo, rokavice, tudi rezervna oz. dodatna oblačila. S seboj vzemite tudi nekaj svoje malice in pijačo.  Pohodniki  naj se držijo poti in ne hodijo po tekaških progah. Priporočamo tudi zaščitno kremo za sončenje.

 

DRSANJE – NAKLO

Zbor pred šolo 8:20 , odhod iz Naklega ob 12:15 .

Za drsanje potrebujete svojo primerno opremo, ali pa si drsalke izposodite na drsališču za ceno 3 EUR.  Priporočamo tudi zaščitno kremo za sončenje.

Učenci drsajo organizirano, v skladu z navodili učitelja in tistih, ki veljajo na drsališču. Obnašajo se odgovorno in skrbijo za varnost soudeležencev in ostalih na športnem dnevu. 

Ostali stroški (vstopnine in prevozi) se plačajo po položnici.

Želimo vam lep in varen športni dan.

(Skupno 261 obiskov, današnjih obiskov 1)