Skoči na glavno vsebino
Select Page

V torek, 9. 11. 2021, bo potekalo šolsko Cankarjevo tekmovanje. Potekalo bo v učilnicah zgodovine, geografije in angleščine (211).  Tekmovanje se prične ob 13. uri in poteka 90 minut. Učenci, ki imate kosilo, pojdite prej na kosilo. Seznami učencev, ki tekmujete v posamezni učilnici, bodo na vratih. Učenci, ki ste v karanteni, boste tekmovali preko Teamsov. Tekmovanje preko Teamsov za učence v karanteni bo potekalo takole:

  1. Pred tekmovanjem si pripravite prazen list A4 za pisanje osnutka in črtast list A3 (lahko ga iztrgate iz velikega zvezka s črtami) in pisala (črn ali moder kemični svinčnik ali nalivnik).
  2. Ob 13.00 vas  bo preko Teamsov poklicala ena od učiteljic slovenščine in vam poslala navodilo za pisanje razlagalnega spisa.
  3. Prebrali boste navodilo za pisanje razlagalnega spisa in naredili osnutek. Na podlagi osnutka boste na črtast list napisali razlagalni spis. Pisati morate s črnim ali modrim kemičnim svinčnikom ali nalivnikom s črno ali modro barvo. Ko pišete, morate imeti ves čas tekmovanja vključeno kamero.
  4. Najkasneje 10 minut po koncu tekmovanja (do 14.40), pošljite fotografije svojega razlagalnega spisa učiteljici, ki vas je pripravljala na Cankarjevo tekmovanje: 6. in 7. r. ge. Sanji Podgornik, 8. in 9. razred ge. Jani Kos. na naslednja e-naslova: sanja.podgornik@os-igroharja.si in jana.kos@os-igroharja.si.
  5.  Ko boste po karanteni prišli nazaj v šolo, pa boste učiteljicama oddali še originalni spis. Pazite na čitljivo pisavo.
  6. organizatorka šolskega tekmovanja Olga Koplan
(Skupno 162 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost