Skoči na glavno vsebino
Select Page

V letošnjem šolskem letu je Mepi uspešno zaključilo 11 devetšolcev. Razmišljali so o svojih doživetjih in spoznanjih na področju veščine, prostovoljstva, športa in odprave ter sodelovanju na rednih tedenskih srečanjih v učilnici ali naravi. Njihove misli si lahko preberete v nadaljevanju.

Janja Bračko in Sabina Leben

Menim, da je Mepi name naredil dober vtis, sama pa sem pridobila veliko novih izkušenj. S skupino sem se zelo povezala in mislim, da ne bom nikoli pozabila, kako smo se zabavali in kuhali oziroma pekli odlično hrano. (Neža Bernik)

Veliko ljudi me je spraševalo, zakaj hodim na Mepi, kako se mi da itd. To vse sem počela za svojo dušo, rada se družim s prijatelji in sodelujem. Če pogledam skozi celo šolsko leto, sem pri Mepiju pridobila veliko novih znanj, prijateljstev in novih izkušenj. Mepi priporočam vsem, ki si želijo novih dogodivščin. (Jasna Atlija)

Na Mepiju je bilo vedno zabavno, vedno sem bil nasmejan. (Leon Omrzel)

Program Mepi mi je bil zelo všeč, saj sem se veliko novega naučil in dobil mnogo novih veščin in znanj. Na odpravi sem premagaoval mnogo strahov. Eden izmed njih je bil tudi ta, da se na odpravi ne bi izgubili. (Žiga Podlogar)

Spoznal sem nove ljudi, srečal sem se z novimi veščinami in novimi vrlinami. Na odpravi smo se imeli res dobro. Kampiranje in znajti se v naravi je nekaj, kar z vsem srcem obožujem. Težak »ruzak« in ožuljene noge so samo bonus pri taki zadevi. Kljub temu se že močno veselim naslednje. (Aljaž Oskar Livk)

Pri Mepiju sem se naučila sodelovanja in vztrajnosti. Na rednih srečanjih sem se imela dobro, saj so bila zanimiva. Na odpravi nisem imela težav, saj je bila zelo dobra pot in vzdušje. (Danaja Kostić)

Med opravljanjem vseh štirih področij sem se počutila odgovorno, samostojno in na splošno dobro. Na odpravi sem zelo uživala, saj sem osvojila vse svoje zadane cilje in zelo dobro sodelovala s celotno skupino. (Lara Debeljak)

Odprave sem se zelo veselil, saj sem vedel, da bomo tako ali drugače že prišli do cilja. Menim, da je vredno vložiti trud v Mepi, saj se iz njega zelo veliko naučiš in pridobiš veliko novih izkušenj. (Andrej Bertoncelj)

Odprava je bila dobra. Za prihodnost sem pridobil vztrajnost. (Leon Hafner)

Vložen trud se je poplačal z dobro družbo na odpravi in srečanjih. Na odpravi sem se zavedala, da kot navigator ne delaš sam, ampak s celotno skupino, se pogovarjaš z njimi in posvetuješ. Lahko rečem, da sta se bolečina kolen in zadihanost zame in zanj splačala, opravili smo odpravo. Mepi mi je dal zagon. (Manca Šifrar)

Skozi to leto mi je Mepi program zelo odprl oči. V dejavnosti sem zmeraj vložila veliko truda. Na področju odprave sem se počutila dobro, prehodila sem brez težave in sem pomagala drugim. Ugotovila sem, da sem morala tudi sama pomagati pri stvareh, kot so na primer orientacija in organizacija v skupini. (Urška Gruden)

 

(Skupno 278 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost