Skoči na glavno vsebino
Select Page

Učenci 8.a in 8.c razreda so varno prispeli v CŠOD Kavka. Vsakodnevno bodo pisali dnevnik, mi pa bomo nekaj njihovih vtisov objavili. 

1.dan

Zjutraj ob 8.15 smo z avtobusom odšli izpred šole. Bil je deževen dan, peljali smo se približno 2 uri. Po kosilu, ob 14.30 smo se razdelili v dve skupini . Ena skupina je odšla do Kavkne jame. Spoznali smo različne jamske živali kot: jamska kobilica, netopirji, človeška ribica(močeril). Jama je dobila ime po ptici kavki, ki so jo nekoč videli prileteti iz jame. Po ogledu jame smo odšli v dom Kavka, kjer smo imeli prosti čas nato pa okusno večerjo. Čaka nas še večerni pohod. 

T.H., 8.c

Iz Škofje Loke smo se odpeljali ob 8.15. V Livške Ravne smo prispeli ob 12.00. Najprej smo se razdelili po sobah nato pa je sledil zbor v jedilnici. Tam so na učitelji razložili pravila, ki veljajo v domu. Po kosilu, se je ena skupina odpravila v Kavkno jamo, druga pa na sprehod in pripravo kobariških štrukljev. V četrtek bomo dejavnosti zamenjali. Za večerjo smo imeli joto in kompot. Zdajle pa se pripravljamo na večerni pohod. 

A.N., 8.c 

 

 

(Skupno 308 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost